Home Nieuws Veerman wordt blij van daadkracht ‘kampioensploeg’ PSV: ‘Aardige beer, zeg: daar verwacht...

Veerman wordt blij van daadkracht ‘kampioensploeg’ PSV: ‘Aardige beer, zeg: daar verwacht ik wat van’

1843
0

Rasvoetballer Joey Veerman heeft heel veel zin in het nieuwe seizoen. Veerman richt zich op de positie van linker middenvelder.

De Volendammer is pas een half jaar bij PSV en kijkt zijn ogen uit de drukke transferzomer. De middenvelder ziet van dichtbij dat PSV serieus werk maakt van de selectie en heeft hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen.

Het doet Veerman goed om spelers als Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons Guus Til en Luuk de Jong in Eindhoven te zien. Dat PSV een topkeeper heeft aangetrokken is inmiddels ook we duidelijk. Over Benítez, de nieuwe nummer één onder de lat, is Veerman zeer te spreken. “Dat is een aardige beer zeg, die keeper”, zegt hij tegenover het Eindhovens Dagblad over de Argentijn. “Daar verwacht ik wel wat van.”

“Een aantal andere jongens traint pas kort mee, dus daar is nog niet zoveel over te zeggen. Dat Luuk er nu bij is gekomen, is wel iets waar je als middenvelder van kunt profiteren. Je kunt combineren met iemand die groot en sterk is, de bal vast kan houden en heel vaak bij de goal is”, aldus Joey Veerman, die denkt dat er een heuse kampioensploeg in Eindhoven zal ontstaan. Een ploeg die tot het einde toe om de titel kan meestrijden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here