Home Nieuws Veerman won 3 keer achtereen met PSV van Ajax en wijst naar...

Veerman won 3 keer achtereen met PSV van Ajax en wijst naar PSV fans: ‘Beladen potje van maken’

492
0

Joey Veerman won in het PSV shirt alle gespeelde wedstrijden tegen Ajax. Joey Veerman wijst voor de wedstrijd van zondag naar de PSV fans.

De middenvelder hoopt dat de fans er een sfeervol geheel van gaan maken. Volgens Joey Veerman wordt het duel met de Amsterdammers zeer intens. ‘Laten we er een beladen potje met ons publiek van maken.’

Zoals gezegd is Veerman inmiddels ervaringsdeskundige en won hij al drie keer van de Amsterdammers. In De Kuip won PSV de bekerfinale ten koste van de Amsterdammers en eerder dit seizoen legde PSV beslag op de Johan Cruijff Schaal door met 3-5 te winnen in de Arena. In de Eredivisie won PSV met 2-1 in Amsterdam. Veerman heeft er zin om de club uit Amsterdam opnieuw twee keer te verslaan.

‘We staan beiden op 59 punten, het wordt dus een geweldige wedstrijd’, zegt Veerman. ‘Omdat we volgende week de bekerfinale spelen, zou het mooi zijn als we ze nu zondag al zouden kunnen pakken. Eén van de twee kan een behoorlijke tik uitdelen. Ik weet niet of het al direct beslissend is voor de tweede plek. Zij hebben met ons, AZ thuis en FC Twente uit nog een lastig programma, maar zij hebben wel een beter doelsaldo dan wij. Willen we dat goed maken, zullen we vol voor de winst moeten gaan. Wij moeten ook winnen. Wij spelen thuis, dus ik verwacht een heel mooi sfeertje.’

De vorige PSV-Ajax werd in het Philips Stadion nog afgewerkt zonder supporters in verband met de nasleep van de Covid maatregelen. ‘Dat was met die bal wél of niet over de zijlijn’, weet Veerman nog over de wedstrijd eind 2021. ‘Een klote beslissing van de scheidsrechter. Laatst bij FC Utrecht-FC Volendam werd een goal wél afgekeurd, na precies hetzelfde moment. Het was vorig jaar een beladen potje zonder publiek. Laten we er dan nu een beladen potje met ons publiek van maken. Dat is voor ons ook lekker”, aldus Joey Veerman die uitgaat van dubbele winst op de concurrent.


Vorig artikelSteven Bergwijn over ‘oude club’: ‘Ik verwacht geen warm welkom in Eindhoven’
Volgend artikelZegt het vele intensieve contact tussen Xavi Simons en Mbappé én Neymar iets over een terugkeer naar PSG?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in