Home Nieuws Veerman wil naar EK en voelt nog altijd de pijn van Cambuur...

Veerman wil naar EK en voelt nog altijd de pijn van Cambuur uit: ‘Ze hebben ons weggespeeld’

378
0

Ook voor Joey Veerman is de voorbereiding op de tweede seizoenshelft weer van start gegaan. Veerman is met vakantie geweest en is uitgerust aan de voorbereiding begonnen.

Er bleek voor Joey Veerman afgelopen weken ook tijd en ruimte te zijn om terug te blikken op de eerste seizoenshelft, die met wisselend succes doorstaan werd. PSV is nog in kansrijke positie voor alle prijzen maar weet ook dat het flink aan de bak moet komende maanden. Het wisselvallige moet eruit en daar wordt hard aan gewerkt, weet de aanstaande international van Oranje in gesprek met Voetbal International te melden. Veerman heeft namelijk voor zichzelf een plan uitgestippeld om een volwaardig Oranje-international te worden. Onder Ronald Koeman moet het er van gaan komen want het EK in Duitsland is zijn doel.

Maar zoals gezegd zal er eerst met PSV moeten worden gepresteerd. Daartoe heeft Veerman zich in zijn vakantie fit gehouden middels looptrainingen. Het plan met PSV is duidelijk want er moet stabieler worden gepresteerd. Nu de tweede seizoenshelft dichterbij zal gaan komen, verwacht Veerman dat PSV veel geleerd heeft van de eerste maanden en dat er stabiliteit verwacht mag gaan worden onder Ruud van Nistelrooij.

Daarover zegt Veerman tegen Voetbal International: ‘Aan het begin van het seizoen hebben we ook grote uitslagen neergezet. Dus ik weet niet of het makkelijker wordt. De nederlagen hebben ons wat dat betreft naar mijn mening wel wakker geschud. Cambuur heeft ons, ik krijg het bijna niet uit mijn strot, gewoon weggespeeld. Dat is natuurlijk ongelooflijk. Wij spelen vervolgens FC Groningen helemaal van de mat, maar die komen gewoon 3-0 voor in een paar minuten voor rust. Dat zijn dingen die we echt beter moeten doen. Maar die minuten in Groningen daargelaten: ik denk dat Cambuur wel echt een kantelpunt is geweest. Daarna is de boel wel op scherp gezet”, aldus Joey Veerman over het dieptepunt van de eerste seizoenshelft.


Vorig artikelSevilla waarschijnlijk zonder voormalig Real Madrid speler tegen PSV, Isco wil vertrekken
Volgend artikelReal Madrid geruchten worden hardnekkiger: ‘Real wil Gakpo als opvolger van Benzema’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in