Home Nieuws Veerman reageert gevat op opstootjes én vragen over geloof in de landstitel:...

Veerman reageert gevat op opstootjes én vragen over geloof in de landstitel: ‘Ik geloof erin, jij ook?’

689
0

Gesprekken tussen Joey Veerman en de media zijn vaak een lust voor het luisterende oor. Ook na afloop van Ajax – PSV nam Veerman geen blad voor de mond.

Veerman gaf aan dat hij geen idee heeft hoe de nederlaag in Amsterdam zal vallen. De middenvelder denkt dat PSV dit seizoen weer kans maakt op de landstitel en dat hij zich niet kan voorstellen dat de media dat geloof niet heeft.

“Dat gevoel heb ik wel ja”, zegt hij. “Jij ook? Of niet?”, grapt hij verder. “Wat de overwinning met ons doet en met Ajax? Wat het met Ajax doet weet ik niet. Ons doet het in ieder geval heel erg goed. Als we volgende week winnen hebben we een goede eerste seizoenshelft gehad.”

Veerman ging ook in op de opstootjes die tijdens en na de wedstrijd plaatsvonden. “Ik zag iemand van Ajax zomaar richting Luuk de Jong rennen om hem vervolgens keihard in zijn zij te duwen”, reageert Veerman op het eerste opstootje tussen de twee clubs. “Dan vliegt iedereen erop. Dat was tijdens de Johan Cruijff Schaal ook al zo”, herinnert hij zich op de persconferentie.

“Tja, allebei geprikkeld denk ik.” Wat er na de wedstrijd gebeurde was Veerman niet helemaal duidelijk. “Volgens mij waren er een paar gasten van ons heel blij. Dat konden ze bij Ajax niet zo waarderen. Ik vind dat het erbij hoort. Bij Celtic – Rangers vindt iedereen dit fantastisch”, besluit hij.


Vorig artikelVIDEO | Honderden fans onthalen spelersbus op de Herdgang
Volgend artikelIn medialand heet Ajax – PSV: gedeclasseerd en afschminken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in