Home Nieuws Veerman over kritiek na Rangers: ‘Kritiek van mensen die iets willen zeggen...

Veerman over kritiek na Rangers: ‘Kritiek van mensen die iets willen zeggen naast me neergelegd’

573
0

Stoicijns als altijd sprak Joey Veerman na afloop met Hans Kraaij over de wedstrijd tegen RKC en over de wedstrijd tegen Rangers FC.

Veerman kreeg in gesprek met Hans Kraaij en ESPN na afloop direct de vraag of hij het een penalty vond. “Ik zag een hoog been. Als hij hem dan raakt is het een penalty”, aldus Veerman. “Als de scheidsrechter ziet dat het een penalty is, is het ook een penalty. Ik ken de regels verder ook niet, maar als hij hem raakt is het volgens mij gewoon een penalty.”

Kraaij vroeg ook aan de middenvelder of hij zich iets had aangetrokken van de kritiek na zijn interview tegen Rangers FC. “Dat heb ik eigenlijk snel naast me neergelegd die kritiek van mensen die iets willen zeggen. Natuurlijk krijg je er wel iets van mee, maar iedereen heeft zijn eigen mening. Dat moeten ze zelf weten”, aldus de uitgesproken middenvelder.

Joey Veerman werd ook gevraagd naar het meelopen en dekken van zijn man. De middenvelder was het niet eens met de opmerking van Kraaij dat hij de laatste wedstrijden zijn man vaak laat lopen. “Tegen Bodø liet ik hem niet lopen. Ik reageerde gewoon te laat. Vandaag heb ik geen flauw idee wie je bedoelt”, aldus Joey Veerman.


Vorig artikelRKC keeper kreeg Cody Gakpo niet uit de concentratie: ‘Er gaat dan van alles door je hoofd’
Volgend artikelAfellay kraakt beslissing Gözübüyük: ‘Mulder speelt duidelijk de bal, geen penalty’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in