Home Nieuws Veerman komt van koude kermis na bekerwinst: ‘Het is echt dramatisch geregeld...

Veerman komt van koude kermis na bekerwinst: ‘Het is echt dramatisch geregeld hier…’

36770
0

Joey Veerman is blij dat PSV de winst van de KNVB Beker naar zich toe heeft weten te trekken. De middenvelder spreekt over ‘een vechtwedstrijd’ en baalde na afloop vooral dat hij in het feestgedruis een alcoholvrij biertje in zijn handen gedrukt kreeg.

PSV won zondag in De Kuip voor de vierde keer dit seizoen van Ajax. “We hebben de Johan Cruijff Schaal (3-5 winst, red.) begin dit seizoen zeer terecht gewonnen”, zegt hij voor de camera van ESPN tegen Hans Kraay junior. “De uitwedstrijd tegen Ajax (1-2) hebben we ook gewoon terecht gewonnen en vorige week was de 3-0 zege in eigen huis ook niet geflatteerd, denk ik. Vandaag was het meer een vechtwedstrijd, maar ik ben blij dat deze onze kant op valt.” Volgens Veerman was het niveau in de bekerfinale niet over naar huis te schrijven.

De middenvelder verontschuldigt zich ook voor het gedrag van de spelers in het veld. “Iedereen zal zeggen: het hoort erbij, maar het is gewoon kinderachtig. We vliegen elkaar allemaal in de haren elke keer als iemand een overtreding maakt. Even een duwtje in de rug bij het weglopen. Ik houd er niet van. Het is gewoon vervelend, ook van onze kant. We bereiken er niks mee om dat te doen. In de tweede helft hebben we dat iets minder gedaan en scoren we ook de 1-1.”

Hans Kraay jr. is van mening dat Veerman alles mag vergeten en zich in het feestgedruis moet mengen. “Ik krijg net een 0.0 blikkie in mijn handen, echt dramatisch geregeld hier”, reageert de middenvelder lachend. “Het is echt niet te geloven, Hans. Ik ga nu een flesje champagne opentrekken.”


Vorig artikelLuuk de Jong woest na winst bekerfinale: ‘Zie je mij dat ooit doen? Nee!’
Volgend artikelRuud van Nistelrooij toont zijn dansmoves in kleedkamer PSV na bekerzege

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in