Home Nieuws Veerman blikt terug en gaf PSV waardevolle info: ‘Ik wist dat de...

Veerman blikt terug en gaf PSV waardevolle info: ‘Ik wist dat de keeper gewisseld zou worden’

722
0

Joey Veerman heeft in de dagen voor PSV – sc Heerenveen met Roger Schmidt gezeten en de coach van PSV waardevolle informatie gegeven.

De middenvelder, die in de winterstop van Heerenveen naar PSV ging maar toch al een basisplaats lijkt te hebben veroverd, wist dat zijn voormalig werkgever met een andere keeper zouden aantreden. Erwin Mulder stond in Eindhoven onder de lat en dat ging ten koste van Xavier Mous. Bij PSV wisten ze dat al, met dank aan Veerman en een insider van Heerenveen die waarschijnlijk iets teveel heeft losgelaten.

“Ik wist dat de keeper gewisseld zou worden. Daarnaast keerden Sven van Beek en Tibor Halilovic terug. Dat geef je dan aan bij de trainer”, vertelt Veerman na de 3-1 thuiszege tegenover Omroep Brabant.

Veerman vertelde Schmidt meer over de spelers van Heerenveen. “Natuurlijk heb ik de zwakke plekken aangegeven. Alleen ga ik die hier natuurlijk niet zeggen. Ik ga mijn oude teamgenoten en vrienden niet afvallen.” In Heerenveen heeft Veerman een grote funfactor inzake zijn transfer naar PSV en dus was er veelvuldig contact met zijn ploeggenoten voor de wedstrijd in het Philips Stadion.

Voor de wedstrijd werd er al druk over en weer geappt tussen Veerman en zijn oud-teamgenoten. “Je zit elkaar continu te dollen. Je vraagt wie er speelt, maar zij willen dat niet zeggen of komen met onzinnige opstelling”, aldus Joey Veerman na afloop van PSV – sc Heerenveen.


Vorig artikelPSV haalt ‘clubtopscorer’ Hans Gillhaus terug als scout
Volgend artikelPSV in onderhandeling met Manchester City, Braziliaans toptalent op weg naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in