Home Nieuws Veerman aanvoerder | Xavi Simons trekt lijn van AZ – PSV door,...

Veerman aanvoerder | Xavi Simons trekt lijn van AZ – PSV door, Pepi bij debuut meteen trefzeker

5561
0

Xavi Simons gaat gewoon door met dat waar hij in Alkmaar al mee begonnen was. En dat is PSV bij de hand nemen en een leidende rol pakken in wedstrijden.

Er is natuurlijk veel te doen rondom de aanvaller want door heel Europa wordt er aan hem getrokken. Zodra Xavi Simons zijn ja-woord aan welke club dan ook geeft, zal er meteen doorgepakt gaan worden richting PSV om tot overeenstemming over een transfersom te komen. Zo ver is het natuurlijk nog lang niet maar Simons leidde PSV zaterdagavond in Oostenrijk opnieuw door de wedstrijd door de gelijkmaker aan te tekenen in de oefenwedstrijd tegen de Oostenrijkse Bundesligaclub.

Ook Ricardo Pepi was van de partij en ook Pepi was trefzeker. De Amerikaan debuteerde dus met een doelpunt voor PSV.
Pepi begon in de spits, met Xavi Simons in zijn rug. Joey Veerman droeg de aanvoerdersband en lijkt achter Luuk de Jong de reserveaanvoerder te worden.

Het duo Xavi Simons met Ricardo Pepi smaakt duidelijk naar meer. Beide spelers, beide net 20 jaar, stonden op het scorebord en Simons gaf de assist bij de 1-2 van Pepi.

PSV begon zeer zwak. Na drie minuten moest doelman Walter Benítez al een doelpunt incasseren. Voetbal zit er echter wel in, bij de ploeg van Peter Bosz, waar vooral in de aanval keuzes te over zullen gaan zijn.

De gedreven Xavi Simons benutte een strafschop. Voor Pepi was de wedstrijd bij de rust gedaan. Peter Bosz wisselde even later de hele ploeg. Daardoor kwamen spelers als André Ramalho, Ibrahim Sangaré en Joël Drommel ook nog een half uur in actie.

Vorig artikelBosz wint tweede oefenduel met PSV wél en ziet Van Duiven rood pakken
Volgend artikelOnberekenbare Xavi Simons zet stap waar niemand rekening mee hield en keert terug naar PSG