Home Nieuws Veel weerstand inzake verzetten speelronde 33 en 34 Eredivisie

Veel weerstand inzake verzetten speelronde 33 en 34 Eredivisie

131
0

Het verplaatsen van meerdere competitiewedstrijden omwille van het programma van Ajax stuit op verzet bij zowel de Supportersverenigingen van PSV en Feyenoord.

Beide verenigingen hebben zich uitgesproken tegen het verschuiven van de laatste twee speelrondes in de Eredivisie. Meerdere clubs en de supportersverenigingen vinden het verzetten van speelronde 33 en 34 iets teveel van het goede.

De Supportersvereniging PSV roept de bond op rekening te houden met supporters. ,,Hun belangen zijn in het geding wanneer het programma compleet wordt omgegooid”, zegt voorzitter Harrie Timmermans. ,,De taak van de KNVB is om te zorgen voor een eerlijk verloop van de competitie voor alle clubs. Als voordeel voor de een leidt tot nadeel van de ander, dan klopt het niet.”

Remco Ravenhorst, voorzitter van Supportersvereniging De Feijenoorder, ziet het plan niet zitten, laat hij weten op social media. ‘Er gaan geluiden op over het verplaatsen van wedstrijden. In meest ongelukkige geval betreft het ook de laatste wedstrijd, met afscheid van o.a. Robin van Persie. Wij hebben de club gevraagd zich daar tegen te verzetten, mocht het concreet worden. Houd rekening met de supporters!’

Ravenhorst weet inmiddels dat de supportersvereniging van PSV evenmin voorstander is. ‘Zij hebben ze zich ook duidelijk uitgesproken. Dat gaat goed. Ik hoop dat de clubs het overnemen. Ik begrijp de belangen echt wel, maar een verplaatsing bij andere clubs is in mijn ogen echt buiten proporties. Kun je niet maken naar de achterban!’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here