Home Nieuws Veel waardering Britse media voor potentieel PSV

Veel waardering Britse media voor potentieel PSV

10
0

Het hoogste podium van het Europese clubvoetbal is een uitstekend uithangbord voor menig club. De belangstelling uit binnen- en buitenland is gigantisch, zeker wanneer de tegenstander uit een grote competitie afkomstig is zoals Manchester United.

De analytici van de Britse tabloids en voetbalbladen hebben PSV volop in het vizier. Het potentieel van PSV staat in de schijnwerpers en diverse spelers worden bij naam en toenaam genoemd als eventuele versterkingen. The Daily Mail kijkt vooral welke spelers van PSV in de toekomst de stap naar de Premier League kunnen maken. ‘Als je op zoek bent naar een nieuwe Premier League-ster kun je beter naar PSV kijken dan naar een beloftenwedstrijd in Engeland’, schrijft The Daily Mail. Als voorbeelden worden Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben en Jaap Stam genoemd.
Het tabloid analyseert vijf spelers: Santiago Arias, Adam Maher, Davy Pröpper, Gaston Pereiro en Jurgen Locadia. Locadia en Pereiro worden gezien als het grootste talenten en van beide spelers worden de doelpunten moyenne aangehaald. Voor Locadia heeft het tabloid niets dan lovende woorden over: “Hij maakte bij zijn competitiedebuut op zijn achttiende een hattrick en staat op 28 doelpunten in 72 wedstrijden, voornamelijk als invaller. Het is makkelijk om te zien waarom er interesse kan komen voor de spits”, schrijft de krant.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here