Home Nieuws Veel vertrouwen in PSV in San Sebastián: ‘Als Real Madrid daar kan...

Veel vertrouwen in PSV in San Sebastián: ‘Als Real Madrid daar kan winnen, kan PSV het ook’

475
0

Er is veel vertrouwen onder de PSV achterban voor de wedstrijd tegen Real Sociedad.

PSV speelt vanavond om 18.45u in de thuishaven van Real Sociedad de laatste groepswedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Donostia-San Sebastián is een mondaine middelgrote stad in de Spaanse autonome regio Baskenland, in het noorden van Spanje. De stad ligt net over de Spaanse grens aan de golf van Biskaje. Het is de hoofdstad van de provincie Gipuzkoa en heeft een inwonertal van 195000 inwoners.

Het Estadio Anoeta is een multifunctioneel stadion in San Sebastián, in het stadsdistrict Amara Berri. Het stadion biedt plaats aan 32.076 toeschouwers. Afgelopen weekend won Real Madrid vrij eenvoudig in Estadio Anoeta en dus staat de druk er vol op voor Sociedad.

De verschillende journalisten, clubwachters en analisten hebben allen veel geloof en veel vertrouwen in de wedstrijd tussen PSV en de Basken. Verwacht wordt dat PSV de wedstrijd over de streep zal gaan trekken. Op sociale media laten veel PSV fans weten alle vertrouwen te hebben in de wedstrijd, die volgens velen gewoon met winst kan worden afgesloten. Ook Willy en René van de Kerkhof kijken in hun PSV-podcast met veel vertrouwen vooruit op de wedstrijd.

“Ik verwacht daar gewoon een overwinning van PSV. Als Real Madrid daar kan winnen, dan kan PSV het ook”, zegt Willy van de Kerkhof. “Ik heb afgelopen weekend Real Sociedad tegen Real Madrid gezien vervolgt broer René. Ze werden door Real Madrid toch wel echt aan de kant gezet, maar dat is wel echt wereldtop. Met Gakpo en Madueke erbij is PSV in ieder geval niet kansloos”, besluiten de broers over de aanstaande finale tussen PSV en de Basken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here