Home Nieuws Veel verdriet en ongeloof na plotseling overlijden bekende PSV-supporter

Veel verdriet en ongeloof na plotseling overlijden bekende PSV-supporter

5098
0

Een verdrietig bericht over een bekende PSV-supporter. De bij vele bekende PSV-fan Eric Provaas is maandagmiddag plotseling overleden.

Eric Provaas was met name op de sociale kanalen als Twitter (X) enorm populair bij zowel supporters van PSV maar ook bij andere Eredivisie-clubs. “Provie”, zoals zijn bijnaam luidde, stond ook wel bekend als de man met de pet. Zelden zijn er foto’s genomen van de Limburger zonder een van zijn geliefde petjes in beeld.

Eric Provaas had een seizoenskaart op vak SS in het Philips Stadion. Met een vaste groep fans bezocht hij vrijwel alle thuiswedstrijden van PSV. Ook reisde hij PSV vaak achterna in het buitenland.

De PSV-fan voelde zich al een aantal dagen niet goed, zo meldde hij ook gisteren nog op Twitter. ‘Op eigen kracht zou hij de ambulance nog hebben weten te bereiken, maar tegen die tijd dat die arriveerden was het al te laat. Reanimatie mocht niet meer baten, waardoor hij het aardse leven voor het hemelse heeft ingeruild’, aldus het Eindhovens Dagblad in een mooie hommage aan Eric Provaas. Veel sterke voor alle nabestaanden. Rust zacht, Eric.


Vorig artikelVIDEO | Een speler die gek is op PSV, tekent in Eindhoven na een klein foutje in de presentatie
Volgend artikelZaakwaarnemer Walter Benítez onderhandelt in Madrid, geïnformeerd PSV zet in op maximale transfersom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in