Home Nieuws Veel spektakel en rumoer vanuit Engeland maar geen biedingen: ‘Chelsea en United...

Veel spektakel en rumoer vanuit Engeland maar geen biedingen: ‘Chelsea en United waren nooit conreet’

900
0

PSV heeft Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré binnenboord kunnen houden dus al met al kan er geconcludeerd worden dat PSV het internationale transferwindow heeft overleefd.

Voor John de Jong was het een hectisch einde van een toch al drukke transferzomer. De technisch directeur van PSV vertelt dat de club op het allerlaatste moment vreesde voor een vertrek van Cody Gakpo én Ibrahim Sangaré.

“Het einde was wel hectisch en complex. Op het einde kwamen clubs voor Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré”, zegt John de Jong in gesprek met PSV TV. “Op de één na laatste dag voor ons, ’s avonds laat, meldde Chelsea zich. Ze hadden interesse voor Ibrahim. Uiteindelijk werd Chelsea echter niet concreet en ebde dat weer weg.”

Uiteindelijk blijken de zogenaamde grote Engelse clubs dan toch niet zo doortastend voor Cody Gakpo te zijn geweest. Er was veel spektakel en rumoer maar doorpakken in de vorm van concrete biedingen is er niet bij geweest voor de zogenaamde kapitaalkrachtige clubs als Manchester United en Chelsea.

Wel zocht Leeds United toenadering tot PSV en de directie. “De td van Leeds vloog in en heeft met Cody gepraat. We hebben Leeds ontvangen en geluisterd, maar uiteindelijk is er geen concreet bod op tafel gekomen waarbij wij dachten nu moeten we hem verkopen”, stelt De Jong. “Iedereen weet dat een club ieder jaar een uitgaande transfer moet doen. Dat zit in de begroting. Maar uiteindelijk is er ook niet zo’n goed bod op tafel gekomen dat wij écht hebben overwogen om hem te laten gaan.”


Vorig artikelJohn de Jong analyseert het turbulent verlopen transferwindow
Volgend artikelDe keuze voor PSV: Het belletje naar Louis van Gaal leek Gakpo van gedachten te doen veranderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in