Home Nieuws Veel PSV fans balen van vertrek | Brands is van Ginkel dankbaar:...

Veel PSV fans balen van vertrek | Brands is van Ginkel dankbaar: ‘We gaan Marco missen’

1909
0

Marco van Ginkel is speler van Vitesse. Veel PSV fans zagen het vetrek van de voormalig aanvoerder wel aankomen maar blijken zijn vertrek toch lastig te vinden.

Marco van Ginkel was uitermate populair bij de achterban van de club en dus is zijn vertrek voor sommigen een hard gelag. Hoezeer men het van Ginkel ook gunt maar de middenvelder behoorde inmiddels wel tot de PSV familie en beleefde als aanvoerder meerdere kampioenschappen met de club, met als hoogtepunt de titel in 2018.

Tegenover ESPN heeft algemeen directeur Marcel Brands gereageerd op de transfer van Marco van Ginkel naar Vitesse. De middenvelder wilde zelf graag vertrekken uit Eindhoven omwille van het gebrek aan speeltijd. “Hij wilde heel graag spelen en die kans op speelminuten was hier minder”, aldus Brands. “Ook mijn eigen relatie met Marco speelde daarin een rol.”

Brands ging verder: “In mijn eerste periode heb ik hem een aantal keer deze kant opgehaald. Buiten een fantastisch mens is hij een superprof. Dan gun je hem dit van harte. We zullen hem zeker gaan missen als mens en als speler, maar we zijn blij voor hem dat dit vlak voor de deadline nog is gelukt.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here