Home Nieuws Veel onbegrip en verbazing over uitspraken Roger Schmidt: ‘Supporters beginnen te twijfelen’

Veel onbegrip en verbazing over uitspraken Roger Schmidt: ‘Supporters beginnen te twijfelen’

8261
0

Van een mug een olifant maken is iets wat analisten prima beheersen. Zo ook de heren Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Roger Schmidt was deze week onder de indruk van het spel van Go Ahead Eagels. Toegegeven, de ploeg van Kees van Wonderen speelde een erg goede wedstrijd tegen PSV. Het positiespel van de ploeg uit Deventer was inderdaad prima verzorgd en feitelijk zelfs beter dan dat van PSV. Na afloop complimenteerde Schmidt de ploeg uit Deventer met het vertoonde spel.

Dat kan dan weer op weinig goedkeuring rekenen van de heren analisten Derksen en van der Gijp. “Die is niet goed. Die is hij niet goed bij z’n hoofd. Dat is een degradatiekandidaat. Wat is dat nou voor kolder?”, zegt René van der Gijp bij Veronica Inside. Johan Derksen sloot zich aan bij de woorden van zijn tafelgenoot.

“Het is een van de zwakste teams uit de eredivisie. Het is een beetje je eigen slechte prestatie goedpraten. Van Ginkel heeft met zijn kopbal een mini-crisis bezworen. Met een gelijkspel tegen Go Ahead had Schmidt de hele media weer over zich heen gekregen. Ze gaan met angst en beven naar Tilburg toe. Dat is een heel lastig uitwedstrijdje”, stelt Derksen, die weet dat de druk toeneemt op de trainer en Schmidt daardoor uit zijn rol valt. “Die supporters beginnen te twijfelen aan hem.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here