Home Nieuws Veel lof Toon Gerbrands voor Luuk de Jong

Veel lof Toon Gerbrands voor Luuk de Jong

55
0

Toon Gerbrands heeft zich uitgesproken over de periode van Luuk de Jong bij PSV.

De twee kwam in de zomer van 2014 samen binnen bij PSV en kende samen successen bij de club. Gerbrands is enthousiast over De Jong en zag dat hij uitgroeide tot topscorer, aanvoerder en boegbeeld van PSV.

Maandagavond mocht hij de Zilveren Schoen in ontvangst nemen tijdens het Voetbalgala. “Vijf jaar volmaken bij PSV, dat is in de huidige periode uniek. Het was ook de periode dat het weer ging lopen, na vijf jaar geen landskampioen te zijn geworden. Hij heeft daar onderdeel van uitgemaakt”, laat hij weten aan de ochtendkrant.

PSV verleende deze zomer zoals afgesproken alle medewerking aan de transfer naar Sevilla. “Toen Sevilla voor hem kwam, begreep iedereen dat hij weg zou gaan bij een goed bedrag, daar waren afspraken over gemaakt. Dit is hem van harte gegund”, aldus Gerbrands, die De Jong een ‘voorbeeldprof’ noemt.

“Ook wanneer het niet altijd hosanna is, blijft hij doorwerken. Dat bouwt krediet op bij coaches en maakt dat hij altijd levert. Als je dat doet, kun je er bijna van uitgaan dat het goed komt.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here