Home Nieuws Veel kritiek op spel en rendement Luciano Narsingh

Veel kritiek op spel en rendement Luciano Narsingh

6
0

Luciano Narsingh heeft met zijn 2 matige tot slechte interlands tegen IJsland en Turkije een slechte beurt gemaakt. Diverse journalisten en analisten noemen het spel van Narsingh zwak en onwaardig voor het internationale niveau.  

De diverse praatprogramma’s zoals Studio Voetbal, Fox Sports en Voetbal Inside hebben geen goed word over voor de kwaliteiten en het spel van de rechtsbuiten van PSV. De tendens is oa dat het zeer verrassend was dat de rechtsbuiten zowel tegen IJsland als tegen Turkije in de basis mocht starten. Ook Henk Spaan is hard in zijn oordeel over Narsingh. Al weten we allemaal dat Henk Spaan behoorlijk ‘ gekleurd’ is in zij mening over voetballers die niet in Amsterdam onder contract staan.

”Natuurlijk is El Ghazi beter dan Narsingh”, schrijft de sportjournalist in zijn column voor Het Parool. ”Laat hij Blind dankbaar zijn dat hij niet voor de leeuwen van het Europese voetbal is gegooid. Goed kunnen voetballen is iets heel anders dan winnen van matige Turken. Laat jongens als Klaassen, Riedewald, El Ghazi, Kishna, Boëtius, Depay en Vincent Janssen blij zijn dat ze volgend jaar juni met vakantie kunnen. Het EK in Frankrijk zal een afschrikwekkend toernooi worden. Met deelnemers als Albanië, Ierland, Noord-Ierland, IJsland, Oostenrijk, Wales, Zwitserland, Slowakije en Noorwegen, wordt het dankzij de ziener Platini het slechtste eindtoernooi ooit”, voorspelt de kritische Spaan. ”Vermoedelijk zullen voor het eerst de kijkcijfers teruglopen. Ik was tenminste niet van plan de groepsfase te volgen. Wie wel? Schoolkinderen die gratis naar wedstrijden als IJsland-Noorwegen en Ierland-Slowakije mogen. Op de tribune de steeds boller wordende Platini. Kijk! Hij zit te slapen”, steekt Henk Spaan zijn mening over het toernooi niet onder stoelen of banken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here