Home Nieuws Veel kritiek op Pereiro: ‘Hij was echt slecht: we zeggen elk jaar...

Veel kritiek op Pereiro: ‘Hij was echt slecht: we zeggen elk jaar hetzelfde’

33
0

Gaston Pereiro stelde bij vlagen erg teleur tegen Tottenham Hotspur. De Uruguayaan kreeg na de wedstrijd flinke kritieken uit het kamp van de analisten. 

In zijn derde seizoen PSV laat de stilist meer zien dan voorheen en is hij minder vaak ‘afwezig’ in wedstrijden. PSV spint veelal garen bij zijn klasse maar tegen Tottenham was het ondermaats wat de Uruguayaan liet zien.


FOX Sports-analist Kees Kwakman gaf aan erg teleurgesteld te zijn over de bijdrage van Gastón Pereiro. De Uruguayaan was in de ogen van Kwakman één van de minderen op het veld.

“Pereiro was slecht, echt slecht. We zeggen elk jaar hetzelfde: we wachten tot hij het eindelijk laat zien. Maar hij krijgt van Mark van Bommel meer vertrouwen dan Phillip Cocu, dus daar ligt het niet aan.”Commentator Vincent Schildkamp valt Kwakman bij. “Hij doet zo weinig in de wedstrijd. Er zijn altijd twee momenten waarop je hem ineens ziet, maar hij brengt veel en veel te weinig voor iemand met zijn snelheid en zijn fysiek.” De commentator stelt vast dat Pereiro vooral uitblinkt in topwedstrijden, met name tegen Ajax. “Ik heb het idee dat hij daar vier, vijf weken op teert, als hij dan beslissend is. Dat hij denkt: ik heb het toch laten zien in een grote wedstrijd?” Ook de landelijke dagbladen zijn erg kritisch op het spel van de flets spelende aanvaller.

Facebook Comments