Home Nieuws Veel enthousiasme rond Mauro Junior: ‘PSV krijgt een topspeler terug’

Veel enthousiasme rond Mauro Junior: ‘PSV krijgt een topspeler terug’

2175
0

Het huurtraject wat PSV en Mauro Junior voor ogen hadden, lijkt glansrijk te gaan slagen.

De Braziliaanse technicus met de prachtige voetbalnaam is in Almelo bij Heracles een veel betere en completere voetballer aan het worden.


Club en speler voorzagen een traject waarbij de Braziliaanse middenvelder ervaring op zou doen en zodoende een completere speler zou gaan worden. Die kans bood Heracles de jonge Braziliaan en die werd door Mauro dan ook met beide handen aangegrepen.

Wekelijks behoort Mauro Junior tot de uitblinkers en in Almelo zijn ze dan ook erg te spreken over de ontwikkeling van de technisch zeer begaafde middenvelder. Mauro Junior werd in de laatste maanden van het laatste jaar onder Phillip Cocu slechts sporadisch opgesteld en onder Mark van Bommel leek zijn perspectief geheel verdwenen te zijn. Dat deed de middenvelder besluiten zijn heil ergens anders te zoeken. Zijn doel, slagen bij PSV, blijft overeind staan.

Trainer Frank Wormuth prijst zich ondertussen erg gelukkig met de aanwezigheid van Mauro Júnior. Het spel is veelal op de Braziliaan afgestemd en de middenvelder heerst met passes en steekballen op het middenveld van de club uit Almelo.

Bij Heracles beseffen ze dat ze Mauro Jumior moeten afstaan aanstaande zomer. Volgens de Duitse coach krijgen ze in Eindhoven dankzij Heracles een andere Braziliaan terug: ‘Als we Mauro Júnior teruggeven aan PSV, dan hebben ze een topspeler’, zei Wormuth na de nieuwe hoofdrol van de Braziliaan in het thuisduel tegen RKC Waalwijk.

 


Facebook Comments Box