Home Nieuws Veel enthousiasme over concrete interesse vanuit Londen: ‘Arsenal is een hele goede...

Veel enthousiasme over concrete interesse vanuit Londen: ‘Arsenal is een hele goede club voor Gakpo’

610
0

Cody Gakpo staat in de nadrukkelijk belangstelling van het Londense Arsenal.

De Premier League club, de laatste jaren niet meer dan een grauwe, grijze middenmoter, zou inmiddels wat stappen verder zijn dan FC Bayern München, FC Barcelona, Liverpool en Manchester City. Arsenal heeft al gesprekken gevoerd met het management van Gakpo en daarnaast financieel wat huiswerk afgerond. De beoogde transfersom voor Gakpo is in Londen inmiddels geen geheim meer.

Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International melden maandagavond dat Arsenal concreet is voor Cody Gakpo. We kunnen inmiddels ook wel voor waarheid aannemen dat Gakpo zelf ook al met een delegatie van Arsenal gesproken heeft over het sportieve pad dat bewandeld moet gaan worden.

De eerder genoemde clubs hebben Gakpo ook bovenaan de lijst staan maar lijken op dit moment nog niet zo concreet te zijn als de club uit het noorden van Londen. Onder de analisten is er veel enthousiasme over de mogelijke vervolgstap van Cody Gakpo. Zo is Kenneth Perez zeer te spreken over Arsenal en de toekomst van Gakpo in het Emrirates Stadion. Bij ESPN zegt Perez het volgende:


Vorig artikelIn The Picture: Mauro Junior, technical fullback
Volgend artikelPSV bereikt akkoord met Fred Rutten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in