Home Nieuws Veel besproken Shurandy Sambo terug bij PSV, Ajax interesse lijkt ‘gecreëerd’

Veel besproken Shurandy Sambo terug bij PSV, Ajax interesse lijkt ‘gecreëerd’

3957
0

Shurandy Sambo is terug bij PSV na een druk en veel bewogen seizoen bij Sparta Rotterdam. Sambo genoot iets langer dan zijn collega’s van een welverdiende vakantie maar kijkt uit naar zijn toekomst bij PSV.

De rechtervleugelverdediger speelde vrijwel het gehele seizoen bij Sparta maar vertrok ook nog naar het EK voor Jong Oranje. Sambo speelde 32 Eredivisie wedstrijden voor Sparta en kan prima cijfers overleggen maar aanvallend gezien hield het niet over. De rechtsback creëerde in één seizoen Sparta het tegenvallende aantal van zeven aanvallende kansen, zo rekende Opta eerder voor.

Of dat voldoende zal gaan zijn om bij PSV een belangrijke rol te gaan vervullen valt nog te bezien. Feit is dat Sambo wel kandidaat is om de vacature van rechtsachter in te gaan vullen. Dan was daar nog de interesse vanuit Amsterdam. Zogenaamde interesse welteverstaan, want het heeft er alle schijn van dat de zaakwaarnemer van Sambo zijn client heeft aangeboden en aangeprezen in de hoofdstad, in plaats van daadwerkelijke serieuze interesse in zijn diensten.

Er zijn in ieder geval verschillende lezingen over de onrust rond zijn persoon na de aanstelling van Maurice Steijn in Amsterdam. De vermeende belangstelling blijkt dan ook gecreëerde belangstelling te zijn. Hoe dan ook, PSV is in ieder geval voornemens het contract van Sambo open te breken en te verlengen.

In onderstaande video vertelt Shurandy over hoe hij zich heeft ontwikkeld tijdens zijn verhuurperiode bij Sparta Rotterdam en hoe het is om weer terug te zijn bij PSV.


Vorig artikelPeter Bosz heeft het lastig met vragen over versterkingen: ‘Middenvelder van Wolfsburg?’
Volgend artikelWat is er gebeurd met Ola Toivonen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in