Home Nieuws Van spelen om de titel naar spelen tegen degradatie

Van spelen om de titel naar spelen tegen degradatie

6
0

Zijn nieuwe werkgever kocht veel spelers in, met de hoop om een goed seizoen te draaien. Wijnaldum werd gehaald als dragende speler voor de selectie van Steve McClaren maar de realiteit is dat Wijnaldum onderaan staat met Newcastle United. Tevens speelt de voormalig PSV aanvoerder onder McClaren niet op zijn vertrouwde positie.

Steve McLaren geldt als een fan van Wijnaldum maar laat de ‘box to box’ speler niet op zijn geliefde positie spelen. Wijnaldum heeft het moeilijk maar scoort geregeld en blijft ervoor gaan.
“Persoonlijk gaat het niet slecht, ik hou me goed staande. Maar we pakken geen punten. Soms spelen we best goed, zoals onlangs tegen Chelsea en de eerste helft tegen Manchester City. Maar toch geven we het steeds weer weg.” De geplaagde ploeg van trainer Steve McClaren ging zaterdag bij Manchester City na een vroege voorsprong keihard onderuit, vooral door vijf doelpunten in twintig minuten van Sergio Agüero. ,,Een spits van wereldklasse natuurlijk, maar wij gaven de doelpunten wel heel makkelijk weg. Hij hoefde niet altijd moeite te doen om ze te maken. Ik ben tevreden met mijn keuze, wat anderen daarvan vinden, maakt mij niet uit. Ik wist vooraf al dat het moeilijk ging worden. We zijn een ploeg in opbouw, we moeten groeien. In de Premier League kan iedereen van iedereen winnen, je speelt wekelijks tegen spelers van wereldklasse. Ook de mindere teams zijn goed. Het tempo ligt zó hoog, het is alleen maar aanvallen, aanvallen, aanvallen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here