Home Nieuws Van Sánchez tot Sambo | PSV wil nog vijf versterkingen binnenhalen en...

Van Sánchez tot Sambo | PSV wil nog vijf versterkingen binnenhalen en opent gesprekken met De Ketelaere

11688
0

PSV schakelde zondagmiddag razendsnel door nadat bekend werd dat Xavi Simons de club zou gaan verlaten. ‘PSV moet opnieuw beginnen’, riepen de gebroeders van de Kerkhof zondagmiddag toen hen gevraagd werd naar het nieuws rondom Simons.

Zondagmorgen om half 10 verliet Xavi Simons het trainingskamp van PSV in Oostenrijk en 12 uur daarvoor ontving de PSV directie een bevestigende email van zaakwaarnemer Dein dat dat Simons opnieuw voor Paris Saint-Germain zou gaan kiezen. Of PSV daadwerkelijk opnieuw moet beginnen, valt nog te bezien want feitelijk dient er maar één speler te worden vervangen. Wel is het vertrek van Simons een lelijke streep door de rekening van Earnie Brands en Peter Bosz.

Toch schakelt PSV meteen door en heeft inmiddels Charles De Ketelaere op de radar staan. Volgens Rik Elfrink onderzoekt de club alle mogelijkheden de aanvaller in te lijven. PSV lijkt met AC Milan concreet in gesprek om de Belgische aanvaller naar het Philips Stadion te halen. ‘Feit is dat de club zijn komst volop onderzoekt’, meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. ‘PSV tast nu onder anderen de optie Charles De Ketelaere af, die al eerder is benaderd’, schrijft de journalist.

De 22-jarige Belgische aanvaller is multifunctioneel en kan het vertrek van Simons opvangen. De aanvaller speelde bovendien al samen met Noa Lang bij Club Brugge.

Echter zal het daar niet bij blijven. Het Eindhovens Dagblad weet dat het ideaalplaatje voor Bosz bestaat uit nog meer aanwinsten. “PSV heeft waarschijnlijk nog een nieuwe tweede keeper, twee andere verdedigers en twee nieuwe middenvelders nodig om de groep straks kwalitatief en kwantitatief compleet te krijgen”, meldt de regionale krant.

Voor de versterking achterin viel eerder de naam van Davinson Sánchez, maar zijn komst wordt vermoedelijk een lastig verhaal gezien het Premier League-salaris van de verdediger. PSV wil in elk geval wel een ‘topverdediger’ schrijft het Eindhovens Dagblad. Voor het middenveld valt de naam van Aster Vranckx, die al op De Herdgang is geweest om te praten over een overstap.

Verder houdt PSV nog rekening met een vertrek van Joël Drommel en Ibrahim Sangaré, terwijl Timo Baumgartl en André Ramalho volgens het Eindhovens Dagblad ook logische vertrekkers zullen gaan zijn gezien hun contractstatus en wensen om minuten te gaan maken. Voor rechtsachter Shurandy Sambo geldt dat hij een serieuze kans gaat krijgen om zich in het eerste elftal te spelen.


Vorig artikelXavi Simons meldt aankondiging
Volgend artikelPSV ontvangt minder dan 6 miljoen euro, deel gaat naar Xavi Simons | Beeldvorming rond Simons keert zich niet ten goede

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in