Home Nieuws Van Nisterooij heeft een duidelijk doel: ‘Ik wil hoofdtrainer van PSV worden’

Van Nisterooij heeft een duidelijk doel: ‘Ik wil hoofdtrainer van PSV worden’

294
0

Ruud van Nistelrooij timmert hard aan de weg als trainer van de beloften van PSV.

In de Keuken Kampioen Divisie gaat het met vallen en opstaan dit seizoen. Jong PSV wint wat wedstrijden maar verliest ook geregeld. Van Nistelrooij heeft wel prima naar zijn zin en dat telt voor hem het meest. De Brabander heeft een duidelijk doel voor ogen. “Het hoogste diploma heb ik sinds 2016. Bij PSV werk ik nu acht, negen jaar. Soms denk ik: misschien heb ik wel te veel eerbied voor het vak dat ik zo langzaam ga, maar voor mij voelt het als de logische weg. Het complete vak doorgronden, daar gaat veel tijd overheen.”

De oud-speler van PSV, Manchester United en Real Madrid is duidelijk over zijn ambities in Eindhoven. Het grote doel is simpel. “Intern heb ik aangegeven: ik wil twee jaar Jong PSV doen. Een halfjaar is nu voorbij. Na die twee jaar wil ik kijken hoe de situatie is bij PSV 1. Ik durf uit te spreken dat mijn ambitie is om hoofdtrainer van PSV te worden. Op termijn. Dat kan na Jong PSV, maar eerst een zijstap maken naar een andere club kan ook’, aldus Ruud van Nistelrooij over zijn ambities.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here