Home Nieuws Van Nistelrooy weigert arbiter de hand te schudden na late, ongelukkige nederlaag...

Van Nistelrooy weigert arbiter de hand te schudden na late, ongelukkige nederlaag Jong PSV

6722
0

Sportief, professioneel, gelouterd als even rustig en beheerst. Zo kunnen we de toekomstige trainer van PSV en wellicht opvolger van Roger Schmidt gerust duiden.

Ruud van Nistelrooy heeft een grootse carrière achter de rug en als de voortekenen niet bedriegen, gaat de Brabander ook een grootse carrière als trainer tegemoet. Eerst is er nog Jong PSV, waar Ruud van Nistelrooij echt iets wil laten zien.

We hebben een groep van gemiddeld achttien jaar op het veld staan. Ze hebben vandaag, ook in ondertal, laten zien dat de spirit, de vechtlust en de bereidheid gigantisch was’, oordeelde Van Nistelrooy na afloop voor de camera van ESPN. De trainer van Jong PSV zag FC Den Bosch vlak voor tijd de enige treffer maken waardoor de ploeg van van Nistelrooy de wedstrijd verloor van de streekgenoot.

Van Nistelrooy, normaal gezien beheerst als hij is, werd halverwege de tweede helft erg boos, toen Nigel Thomas met rood van het veld moest. Thomas kreeg zijn tweede gele kaart, omdat hij de bal na een overtreding omhoog gooide. ‘Maar het dekken voor de goal bij de voorzet was het probleem, niet die tien man. We hadden een punt verdiend, maar er komen nog 36 aardige potjes aan voor de jongens.’

Na afloop van het duel weigerde van Nistelrooij de arbiter de hand te schudden. ‘Je wordt al een grote trainer’, zei de ESPN-verslaggever van dienst toen hij zag dat Van Nistelrooy de arbiter met rust liet. Van Nistelrooy reageerde met een ludiek antwoord: ‘Groot? 1,90 meter!’.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here