Home Nieuws Van Nistelrooij ziet Sangaré, Max, Branthwaite en Mauro Júnior terugkeren tegen Ajax:...

Van Nistelrooij ziet Sangaré, Max, Branthwaite en Mauro Júnior terugkeren tegen Ajax: ‘Het ziet er goed uit’

1094
0

Ruud van Nistelrooij heeft goede hoop dat de PSV-selectie voor de competitietopper tegen Ajax nagenoeg helemaal fit is.

De trainer kon omwille van verschillende blessures geen beroep doen op meerdere spelers. Tegen FK Bodø/Glimt ontbraken Ibrahim Sangaré, Philipp Max, Jarrad Branthwaite en Mauro Júnior. Zondag zijn de genoemde vier wel beschikbaar tegen Ajax.

Van Nistelrooij verwacht het viertal zaterdag namelijk terug op het trainingsveld. “Het ziet er goed uit richting zondag”, zegt hij in Noorwegen tegen ESPN. PSV doorstond de test in Noord-Europa met verve. “Er stond niet heel veel op het spel natuurlijk”, weet Van Nistelrooij. PSV was al geplaatst voor de volgende ronde en kon alleen groepswinnaar worden als Arsenal in eigen huis verloor van FC Zürich. “Het ging hier niet om leven of dood.”

PSV heeft zijn laatste drie duels gewonnen en dat smaakt naar meer. “Je zet nu weer een reeksje in, dat wil je vandaag bevestigen en dat hebben ze laten zien. Qua mentaliteit en qua spel heb ik alleen maar complimenten voor het team”, aldus Van Nistelrooij, die zag hoe zijn ploeg zonder veel moeite won van Bodø. “Als ik zie hoe de jongens het gedaan hebben, dan kan ik alleen maar tevreden zijn”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelLuuk de Jong hoopt op tweeluik met FC Barcelona of Sevilla
Volgend artikelMo Ihattaren benaderde Willem van Hanegem voor hulp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in