Home Nieuws Van Nistelrooij ziet PSV in return tegen Rangers nog steeds niet als...

Van Nistelrooij ziet PSV in return tegen Rangers nog steeds niet als favoriet

442
0

Op de persconferentie van dinsdag gaf Ruud van Nistelrooij aan dat PSV uitgerust en fit is voor de kraker tegen de club uit Schotland.

Gevraagd naar een eventuele favorietenrol zei de trainer nog hetzelfde als een week geleden. Van Nistelrooij is nog steeds niet van mening dat PSV de favoriet is voor de strijd met Rangers FC. PSV was in de tweede helft na enkele tactische omzettingen duidelijk de betere van de twee ploegen maar de coach is waakt nog steeds voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

“Ik heb voor het tweeluik gezegd, dat wij zeker niet de favoriet zijn en ik zie niet zoveel reden om dat nu te veranderen”, zegt Van Nistelrooij tegen de Telegraaf. “Rangers heeft de Europa League-finale gespeeld. Zij hebben de kwaliteit behouden in hun team. Daarom ben ik niet van mening veranderd.”

PSV is fit en heeft dankbaar gebruik gemaakt van het vrije weekend zonder een wedstrijd. “We hebben de spelers na de uitwedstrijd tegen Rangers genoeg rust kunnen geven voor hun herstel en we hadden de tijd om heel gericht te trainen. Die tijd is er normaal nauwelijks als je iedere drie dagen een wedstrijd hebt. De wedstrijd op Ibrox heeft ons heel veel informatie gegeven. Dingen die goed gingen, maar ook zaken die minder gingen. Daarmee zijn we op de trainingen aan de slag gegaan en ik verwacht dat we daar morgen ons voordeel mee doen.”

Voor PSV staat er woensdagavond heel veel op het spel en dat wordt door de spelersgroep dan ook goed opgemerkt. “In de Champions League spelen is een droom voor iedereen. Voor de club, voor de spelers. Daar willen we alles voor doen. Je merkt aan alles dat er een speciale wedstrijd aan komt. We zijn er klaar voor. Wij zijn erop gebrand, maar zij ook. Dit wordt een heel spannende pot”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelOnrust bij Rangers FC: Van Bronckhorst zet spits uit de selectie na wangedrag en rode kaart
Volgend artikelDe roep om Joey Veerman wordt groter: ‘Hij moet mee met het Nederlands elftal’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in