Home Nieuws Van Nistelrooij ziet geen reden voor transfers duo Cody Gakpo en Ibrahim...

Van Nistelrooij ziet geen reden voor transfers duo Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré

3197
1

De kans dat Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bij PSV blijven wordt steeds groter.

Althans, dat is de mening van Ruud van Nistelrrooij. De coach wordt er wel steeds naar gevraagd maar vervelend vindt de trainer het niet. Na afloop van de oefenwedstijd tegen de Spaanse tegenstander, kreeg de trainer weer de vraag voorgelegd. PSV verloor zaterdag in Philips Stadion met 1-2 van Villarreal.

Met of zonder het befaamde duo zag Ruud van Nistelrooij wel dat er werk aan de winkel is. Het aanblijven van Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo zal daar ook een grote rol in spelen, weet de coach inmiddels. Na afloop van het oefenduel in Eindhoven wordt Van Nistelrooij gevraagd of er nog ontwikkelingen zijn rondom Gakpo en Sangaré. “Ik heb met de club afgesproken dat ik me richt op hun ontwikkeling en op het team”, aldus de coach tegenover ESPN. “Zo lang dat ze er zijn en zonder tegenbericht ga ik ervanuit dat ze blijven. Ik heb nog niks gehoord. Ook niet over verlengen of weggaan. Elke dag dat ze er zijn bouwen we door.”

Wanneer valt er ene besluit en hoe gaat PSV om met de twijfels en onzekerheden rond de wel of niet uitgaande transfers van beide spelers? Er wordt gezegd dat hoe langer ze er zijn, hoe groter de kans is dat ze blijven. “Ik weet niet of dat zo is. Zonder tegenbericht zijn ze hier en ga ik ervanuit dat ze blijven”, zegt de trainer.

Een speler die wel in Eindhoven blijft is normaal gesproken Noni Madueke. Madueke is weer fit en dus speelde de buitenspeler tegen Villarreal. De aanvaller lijkt topfit te zijn. We kunnen gerust concluderen dat de aanvaller uit Londen sterk aan het seizoen begonnen is. “Voor een twintigjarige zijn we elke dag met hem bezig. Je ziet hele mooie stappen, ook fysiek. Als hij zo door blijft gaan heeft hij een enorm grote toekomst voor zich”, aldus Van Nistelrooij.


Vorig artikelManchester United steeds nadrukkelijker genoemd voor Sangaré, PSV wil contract verlengen
Volgend artikelLuuk de Jong geniet van rentree en ontvangst fans in het Philips Stadion

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in