Home Nieuws André Ramalho terug in wedstrijdselectie: ‘Teleurstellend dat wedstrijd niet verplaatst wordt’

André Ramalho terug in wedstrijdselectie: ‘Teleurstellend dat wedstrijd niet verplaatst wordt’

2817
0

In het belang van het Nederlandse voetbal wilde de KNVB best gehoor geven aan het verzoek van PSV om de wedstrijd van zaterdag te verplaatsen naar de vrijdagavond.

PSV moet immers aan de bak komende dagen en er staat veel op het spel. In gesprek met ESPN gaf Ruud van Nistelrooij aan een dubbel gevoel over te hebben gehouden nadat een verzoek van PSV om het duel om de Johan Cruijff Schaal te verplaatsen. “Nu het eenmaal zo vast staat, dealen we er mee”, aldus Van Nistelrooij. “Ik vind het wel jammer dat er geen gehoor aan is gegeven in het belang van het Nederlands voetbal. Teleurstellend.”

Van Nistelrooij wil niets weten van de suggestie dat het teleurstellend zou zijn omdat Ajax in het verleden wel geholpen is. “Het is niet daarom, maar gewoon überhaupt. Het makkelijk gekund in het programma van beide clubs. Het was helemaal geen punt geweest’, aldus de debuterende trainer, die de ziekenboeg langzaam ziet leegstromen.

Er valt dus goed nieuws van het blessurefront te melden. Van Nistelrooij kan weer beschikken over leider van de defensie André Ramalho. Dat gaf Ruud van Nistelrooij aan op de persconferentie van vrijdagmiddag. Ramalho hervatte begin deze week de groepstraining en sluit dus direct aan bij de wedstrijdselectie. Vanwege aanhoudende klachten aan zijn enkel kwam Ramalho sinds half april niet meer in actie.


Vorig artikelOnnavolgbare de Mos verandert van standpunt: ‘Ajax wint, PSV heeft alleen maar gecounterd’
Volgend artikelNoni Madueke opnieuw aan de kant met ‘serieus probleem’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in