Home Nieuws Van Nistelrooij zet Feyenoord op de troon als favoriet tegen PSV en...

Van Nistelrooij zet Feyenoord op de troon als favoriet tegen PSV en voorziet rol voor Fábio Silva in de Kuip

2184
0

PSV wacht een zware speelronde met de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de Kuip op de agenda.

Volgende week zondag mag PSV proberen Feyenoord te verslaan in de Rotterdamse Kuip. Na uitnederlagen tegen FC Emmen, Fc Groningen, Cambuur Leeuwarden en FC Twente behoeft het geen nadere uitleg dat de Kuip voor PSV een zware uitbeurt gaat worden. Van Nistelrooij kijkt alvast vooruit en stelt vast dat Feyenoord de favoriet is voor de clash met PSV van volgende week. Ruud van Nistelrooij sluit daarnaast niet uit dat aanwinst Fábio Silva en Luuk de Jong samen gaan spelen bij PSV.

Van Nistelrooij blikt alvast vooruit en heeft zodoende een dag langer in de voorbereiding op de topwedstrijd. “Feyenoord-uit, daar heb je al het hele jaar zin in. De Kuip, die grasmat. Het is een geweldig affiche.”

Van Nistelrooij vindt dat Feyenoord er op dit moment beter voor staat dan PSV. “En Feyenoord is voor mij nu de beste ploeg van Nederland. Hoe ze spelen, hoe constant ze zijn. Ook in Europa. Ze zijn de favoriet voor dit duel. Feyenoord is een schitterende test voor ons”, zegt de coach die PSV in een underdog rol lijkt te manoeuvreren.

Fábio Silva liet tegen de Deventer club zien over verschillende kwaliteiten te beschikken. Van Nistelrooij ziet dat er verschillende dingen mogelijk zijn met de Portugees en dat Luuk de Jong gewoon het eigen spel kan blijven spelen. “Ze kunnen ook samen spelen. Ik denk dat Fábio Silva ook goed vanaf de linkerkant kan spelen, ook al is hij van nature een echte nummer 9. Ik speel het liefst met buitenspelers en die lijn wil ik ook graag doorzetten. Daarin hebben we ook geïnvesteerd qua veldbezetting. Maar ik sluit ook niets uit als spelers in hun prestaties exploderen. Dan ga je kijken hoe je dat het beste bij elkaar kunt brengen”, aldus Ruud van Nistelrooij over de aanstaande topper in de Kuip.


Vorig artikelVan Nistelrooij schatte situatie al anders in: ‘Wij vonden dat we al veel langer in een crisis zaten’
Volgend artikelStoppen met betaald voetbal omwille van het wereldje maar Davy Pröpper voelt zich toch weer voetballer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in