Home Nieuws Van Nistelrooij wuift ‘boosheid’ Veerman na wissel weg: ‘Geen wegwerpgebaar of misbaar...

Van Nistelrooij wuift ‘boosheid’ Veerman na wissel weg: ‘Geen wegwerpgebaar of misbaar gezien’

657
0

Ruud van Nistelrooij ontkwam er na afloop van PSV – Sparta niet aan om vragen te beantwoorden over de wissel van Joey Veerman.

Is het zoeken van de media om onrust te creëren of nieuws te maken? Na afloop van PSV – Sparta ging het namelijk ook over Joey Veerman, die een vlakke wedstrijd speelde maar ook met een boze houding van het veld liep na zijn wissel. Na een zwakke wedstrijd kun je als speler natuurlijk ook gewoon boos op jezelf zijn of in ieder geval teleurgesteld zijn in het eigen presteren. En ja, daar kan misbaar uit naar voren komen.

“Of ik een misbaar heb gezien van Joey Veerman na zijn wissel? Nee, jij wel? Hij baalde dat de wedstrijd niet liep zoals verwacht en gehoopt en dat ik hem naar de kant haalde. Dat is logisch, maar hij ging gewoon normaal zitten op de bank en natuurlijk baalt hij, maar dat is volkomen normaal. Ik heb daar verder geen wegwerpgebaren bij gezien”, blijft van Nistelrooij nuchter.

“Na de afgelopen periode van voorbereiding op deze wedstrijd en het vervolg van de eredivisie had ik wel verwacht een beter PSV te zien. In de oefenwedstrijden ging het goed en deed iedereen wat er van hem werd verwacht. Zo begonnen we vandaag ook, helaas konden we die lijn van het eerste kwartier niet doorzetten”, concludeerde de coach verder nog.

“Of het aan de invulling van het middenveld ligt dat we moeite hebben met het creëren van kansen? Nee. Dat is het geheel, zeker niet alleen het middenveld maar ook qua positiespel en het maken van de juiste beslissingen. Onder druk wordt dit helaas vaak vergeten en ook het consistent zijn om de rol in elke fase van de wedstrijd dan ook uit te blijven oefenen zoals we daar dagelijks op trainen”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelVan Nistelrooij valt weinig te verwijten maar is in maand 7 nog altijd op zoek naar ideale verdediging
Volgend artikelOnzichtbare Luuk de Jong zit nog niet in zijn doorgaans stabiele ritme: ‘We hebben genoeg kwaliteit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in