Home Nieuws Van Nistelrooij wilde al eerder stoppen dit seizoen, AZ trainer Pascal Jansen...

Van Nistelrooij wilde al eerder stoppen dit seizoen, AZ trainer Pascal Jansen in beeld als opvolger

7827
1

De Telegraaf gaat onverminderd door met de berichtgevingen over de situatie bij de club. De krant heeft onbedoeld een groot aandeel in de huidige situatie.

Dat een zaakwaarnemer van één van de spelers ook een flinke duit in het zakje heeft gedaan is inmiddels geen geheim meer maar een voldongen feit. Het is natuurlijk een uiterst kwalijke zaak te noemen maar het ligt inmiddels achter ons. Al liet de persbijeenkomst woensdagmiddag in het Philips Stadion zien dat Marcel Brands en Earnie Stewart zich groen en geel ergeren aan het zogenaamde ‘lekken’ vanuit de spelersgroep richting bepaalde zaakwaarnemers.

Volgens De Telegraaf wilde Ruud van Nistelrooij al twee keer eerder vertrekken als hoofdtrainer bij PSV. Dat mag ook opmerkelijk worden genoemd want de 46-jarige Geffenaar staat bekend als een vechter en doorzetter. Van Nistelrooij zou dit seizoen dus al twee keer eerder hebben nagedacht over een vertrek. ‘Helemaal verrast kon de directie van PSV niet zijn over de andere afslag die Van Nistelrooij nam, want de PSV-trainer blijkt eerder dit seizoen al tweemaal op het punt te hebben gestaan om het bijltje erbij neer te gooien, omdat het sportief tegen zat en hij het trainerschap als erg veeleisend ervoer’, schrijft De Telegraaf.

Een vertrek kwam er niet van. ‘Nadat er stevig op hem was ingepraat, pakte de trainer de draad weer op, maar nu was blijkbaar voor hem de grens bereikt’, weet de krant te melden. Later op de woensdagavond deed Valentijn Driessen nog een duit in het zakje door te melden dat Ruud van Nistelrooij zo nu en dan ook zeer verrassend uit de hoek kon komen door een uur voor de wedstrijd ineens het strijdplan en de tactiek te veranderen, wat bij assistenten Ooijer en Rutten weer niet in goede viel.

Chef-voetbal van de Telegraaf meldde woensdagavond ook nog dat AZ trainer Pascal Jansen kandidaat is om de rol van hoofdtrainer bij PSV te gaan vervullen. Driessen kreeg de vraag voorgelegd of Pascal Jansen een goede trainer voor Feyenoord zou zijn maar de voorman van de voetbaltak van de Telegraaf pareerde die vraag door uit te spreken dat Pascal Jansen inmiddels kandidaat bij PSV zou zijn.


Vorig artikelStewart over ‘5 min’ gesprek met Van Nistelrooij: ‘Ik voel me voor het blok gezet, ik had de deur moeten barricaderen’
Volgend artikelSangaré woedend over vertrek Van Nistelrooij: ‘Ze hebben hem uit zijn auto moeten halen’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in