Home Nieuws Van Nistelrooij wil niets weten van verschillen met Ajax: ‘PSV gaat voor...

Van Nistelrooij wil niets weten van verschillen met Ajax: ‘PSV gaat voor alle prijzen’

487
0

De befaamde 20-80 uitspraken lijken aan Ruud van Nistelrooij niet besteedt. Tot vervelends toe uitte Roger Schmidt lichtelijk zijn frustratie als over budgetten in de Eredivisie ging.

Ruud van Nistelrooij zit gelukkig heel anders in de wedstrijd. De nieuwe trainer wil niets weten van verschillen in budget omdat de essentie van topsport anders in elkaar steekt. Van Nistelrooij ging begin deze week al dieper op de materie in en zei met PSV voor alle prijzen te willen gaan. De verschillen in budget tussen PSV en Ajax vielen afgelopen seizoen op het veld nauwelijks waar te nemen getuige de twee punten op de ranglijst.

Ruud van Nistelrooij wil de financiële verschillen tussen PSV en Ajax komend seizoen niet als excuus gebruiken, waarmee hij precies dat bedoeld waar Toon Gerbrands altijd over sprak als het over excuses in de topsport ging. Er zijn namelijk geen excuses in de topsport. “Ik kijk niet zo naar de begroting van andere clubs. Bij PSV hoort de doelstelling dat je nationaal voor alle prijzen gaat. Dat vind ik. Ik kijk dan niet naar begrotingen”, zei de nieuwe trainer tijdens de persconferentie.

“Ik vind het geloof dat het kan heel belangrijk”, gaat Van Nistelrooij verder. “Dat geloof is er. Je moet het laten zien en je moet er alles aan doen. Dat begint vandaag. Zo beleef ik sport, als een missie, een emotie, als strijd en passie. Als alles.”


Vorig artikelIs Mario Götze ambitieus met zijn definitieve transfer naar Eintracht Frankfurt?
Volgend artikelMario Götze bedankt PSV en wijst naar de PSV fans: ‘Ik werd er aan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in