Home Nieuws Van Nistelrooij onder de indruk, Saibari mogelijk opnieuw in de basis in...

Van Nistelrooij onder de indruk, Saibari mogelijk opnieuw in de basis in thuiswedstrijden tegen Emmen en Monaco

3527
0

Ruud van Nistelrooij zag dinsdagavond dat Ismael Saibari zichzelf opnieuw vrij eenvoudig staande wist te houden.

Ook op het allerhoogste niveau, Champions League voetbal, kan Ruud van Nistelrooij rekenen op Saibari. Het is opvallend te noemen dat Johan Bakayoko juist een stapje terug heeft gezet na enkele maanden bij de eerste selectie te hebben getraind. Bakayoko laat in wedstrijden minder van zich horen dan Saibari, die juist een extra stap in zijn ontwikkeling lijkt te maken nu hij enkele maanden met de eerste selectie traint en ook wedstrijden speelt. Van Nistelrooij is enthousiast en gaf Saibari de kans om zich te laten zien tegen AS Monaco en dat deed het talent ook.

Na afloop van de wedstrijd tegen Monaco kreeg Van Nistelrooij vragen over Saibari, die zijn basisdebuut maakte bij PSV. “Hij heeft het wederom heel goed gedaan. Hij staat er goed op. Het vertrouwen is er bij hem. Ik kan hem er in zo’n wedstrijd opgooien. Het is knap hoe hij dat heeft ingevuld”, zei de trainer tegen de verzamelde media als Voetbal International.

Van Nistelrooij is uiteraard tevreden over de ontwikkeling van Saibari. “Ik vind dat de voorbereiding die hij gedraaid heeft heel goed was. Ik vond de wedstrijd van vandaag een wedstrijd voor hem om zich te laten zien op die plek, daar waar hij inviel tegen Ajax.” De kans is groot dat Ismael Saibari zich opnieuw mag gaan laten zien in de thuiswedstrijden tegen FC Emmen van zaterdagavond en tegen AS Monaco van dinsdagavond.

“Ismael is gewoon een heel goede speler. Fysiek heel sterk, goed inzicht, een goede techniek”, gaat Van Nistelrooij verder. “Hij heeft ook veel power en kan ook verticaal spelen. Dat zag je ook een aantal keer. Met acties, met balvast zijn.”

LEES MEER


Vorig artikelSpartaan Hugo Borst hard voor Drommel: ‘Met de punten die hij morste was PSV gewoon kampioen geworden’
Volgend artikelOok Hoffenheim denkt aan transfer Philipp Max

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in