Home Nieuws Van Nistelrooij wenst weinig los te laten over Joey Veerman, analist Vink...

Van Nistelrooij wenst weinig los te laten over Joey Veerman, analist Vink heeft weinig begrip voor situatie Veerman

11053
0

Joey Veerman was eerder dit seizoen uitgesproken over zijn kansen op een basisplaats.

De middenvelder gaf aan zich geen zorgen te maken over zijn basisplaats en dat wie PSV ook zou aantrekken, een basisplaats voor hem toch wel in het verschiet zou liggen. Inmiddels ziet de wereld er iets anders uit voor Veerman want de middenvelder is inmiddels bankzitter geworden. Na de wedstrijd tegen Sparta leek van Nistelrooij even genoeg gezien te hebben en dus is Veerman verworden tot bankzitter.

Emmen – PSV zal voor Veerman hoogstwaarschijnlijk een wedstrijd worden waarin hij opnieuw op de bank plaats zal moeten gaan nemen. Op de persconferentie voor de wedstrijd tegen FC Emmen wordt Van Nistelrooij ook gevraagd naar Joey Veerman, die tegen Vitesse andermaal negentig minuten op de bank zat. “We hebben meer jongens op de bank zitten, maar de situatie is voor hem iets anders dan voor de meeste van hen, dat klopt. Ik ga het nu alleen niet specifiek over hem hebben”, zegt van Nistelrooij tegenover Voetbal International. “De reactie van Joey op zijn rol was normaal. Natuurlijk was hij teleurgesteld, maar Joey stelt zich goed op en staat klaar als het nodig is.”

Daar vindt analist Marciano Vink wel iets van. Al voor de persconferentie en voor de wedstrijd tegen Vitesse, vroeg Vink zich af waarom Veerman naar de bank is verwezen. “Wat ik niet goed begrijp van PSV”, zegt Marciano Vink, “is waarom Joey Veerman kind van de rekening geworden is. Veerman kan makkelijk op tien en Xavi Simons vanaf de linkerkant. Dan heb je creativiteit en iemand die een goal kan maken op tien en met Xavi een loper op de zijkant. Dat lijkt mij de meest logische oplossing. Dan hoef je niemand erbij te halen”, aldus ESPN analist Marciano Vink.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here