Home Nieuws Van Nistelrooij vreest voor WK Madueke en houdt vertrek Philipp Max tegen:...

Van Nistelrooij vreest voor WK Madueke en houdt vertrek Philipp Max tegen: ‘Daar ben ik voor gaan liggen’

4109
0

Ruud van Nistelrooij hoeft er niet over na te denken als hem gevraagd wordt naar de toekomst van Philipp Max. De Duitser mag niet vetrekken. Punt.

Zo duidelijk is Ruud van Nistelrooij over zijn gewaardeerde back. Philipp Max zou in de belangstelling van diverse clubs uit Engeland en Duitsland staan, maar PSV-trainer Ruud van Nistelrooij wil de linkervleugelverdediger per se behouden. Zowel Leeds United als Union Berlin zijn concreet voor Max en willen fors betalen voor de verdediger.

“Daar ben ik voor gaan liggen, geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt”, zegt van Nistelrooij in gesprek met ESPN over de status van de Duitser bij PSV. De 28-jarige Max speelt sinds de zomer van 2020 voor PSV en werd voor ruim 7 miljoen euro overgenomen van Augsburg.

Van Nistelrooij werd ook gevraagd naar de blessure van Noni Madueke. De trainer spreekt over een ongelukkige botsing en niet over een nieuwe spierblessure. Madueke heeft waarschijnlijk gescheurde enkelbanden overgehouden na een duel op de training. “Hij gaat het WK zeer waarschijnlijk niet redden”, was van Nistelrooij duidelijk over de nabije toekomst van Noni Madueke.


Vorig artikelExact één jaar én elf tegendoelpunten verder ziet Daley Blind steeds een andere wedstrijd
Volgend artikel‘Madueke vervanger’ Ismael Saibari maakt ook op analisten veel indruk: ‘Deze jongen kun je niet zomaar kopen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in