Home Nieuws Van Nistelrooij voelt de teleurstelling en spreekt harde woorden over mislopen landstitel

Van Nistelrooij voelt de teleurstelling en spreekt harde woorden over mislopen landstitel

3953
0

PSV is op een haar na zeker van de tweede plaats in de Eredivisie en dat mag met recht een opluchting worden genoemd. Er heerst namelijk teleurstelling over het mislopen van de titel.

Zeker bij Ruud van Nistelrooij die tegen beter weten in lang hoop bleef koesteren op de bovenste plaats. Ruud van Nistelrooij spreekt harde woorden nu het kampioenschap definitief naar Feyenoord is gegaan.

“Het is een deceptie dat wij geen kampioen zijn geworden, want die ambitie heb ik altijd uitgesproken. Daar mag je mij op beoordelen en dat is niet gelukt. Het is teleurstellend, omdat het is wat ik nastreef”, zei Van Nistelrooij tegen het Eindhovens Dagblad. PSV en Ruud van Nistelrooij maken geen heel slecht seizoen door. De club won in zijn eerste seizoen wel de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker, maar in de Eredivisie liet PSV teveel punten liggen.

“Nu is het maximaal haalbare plek twee en daar moeten we vol voor gaan”, vervolgt Van Nistelrooij. “Earnest Stewart is nu bezig om een zo goed mogelijke selectie samen te stellen voor het nieuwe seizoen. Het is belangrijk om nu door te bouwen op wat we dit seizoen hebben gedaan met elkaar. Voor mij zijn de komende twee wedstrijden nog wel van cruciaal belang. We willen zes punten halen, aldus de trainer over de laatste twee wedstrijden.


Vorig artikelZet Ronald Koeman PSV in verkeerd daglicht? Opmerkelijke uitspraken Koeman na bezoek aan de Herdgang
Volgend artikelFluitconcert in de rust | Ramalho blijft nuchter en ziet PSV meer dan verdiend winnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in