Home Nieuws Van Nistelrooij voelt de pijn na vertrek Gakpo en wijst naar Sangaré:...

Van Nistelrooij voelt de pijn na vertrek Gakpo en wijst naar Sangaré: ‘Er kan nu niemand meer weg’

1254
0

Ruud van Nistelrooij heeft zich uitgesproken over de uitgaande transfer van Cody Gakpo naar Liverpool.

Het was ontegenzeggelijk de week van Cody Gakpo maar tot vrijdagavond na de wedstrijd tegen AC Milan had van Nistelrooij zich nog niet uitgesproken over de miljoenentransfer. Van Nistelrooij heeft er zo zijn gedachten over maar duidelijk is dat de trainer niet blij is met het vertrek van sterspeler Gakpo, hoezeer het financieel ook belangrijk werd voor de club.

De trainer is duidelijk over de huidige transferperiode. ‘Er mag in januari niemand meer vertrekken bij PSV, stelt Ruud van Nistelrooij. PSV – AC Milan werd de wedstrijd van Noni Madueke want het werd maar liefst 3-0 tegen de tam spelende Italiaanse kampioen. Op het persmoment na afloop ging het vooral over de transfer van Gakpo, die voor vijftig miljoen euro aan Liverpool werd verkocht. Middels bonussen kan het geheel oplopen tot 57 miljoen euro. “Het was duidelijk dat het niet meer tegen te houden was”, is Van Nistelrooij eerlijk.

“Iemand met zulke statistieken is, zeker na zo’n goed WK, niet meer te behouden voor PSV. Mocht er nog een buitenkansje voorbij komen zullen we die uiteraard niet laten lopen, maar anders hebben we genoeg vervangers in huis met wie we vooruit kunnen.” Van Nistelrooij heeft een duidelijke boodschap voor clubs die zich komende maand willen versterken met bijvoorbeeld Ibrahim Sangaré of Noni Madueke. “Er kan nu niemand meer weg.”


Vorig artikelLeicester City trainer is Cody Gakpo nog niet vergeten: ‘Liverpool heeft een fantastische speler gekocht’
Volgend artikelBrands enthousiast over Malen en ontkent interesse in Karlsson: ‘Hij staat niet op ons lijstje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in