Home Nieuws Van Nistelrooij verwacht snelle doorbraak Bakayoko bij eerste elftal: ‘Hij kan Noni...

Van Nistelrooij verwacht snelle doorbraak Bakayoko bij eerste elftal: ‘Hij kan Noni Madueke achterna’

2375
0

Johan Bakayoko lijkt aan zijn laatste maanden bij Jong PSV bezig te zijn. De indrukwekkende aanvaller maakt grote stappen voorwaarts.

Het heeft er dan ook alle schijn van dat Johan Bakayoko snel de stap naar het eerste elftal zal gaan maken. De snelle en sterke Belgische vleugelspeler weet inmiddels vrijwel wekelijks uit te blinken en vaak is de stap naar het eerste elftal de volgende passage.

Van Nistelrooij verwacht veel van zijn aanvaller. De trainer van Jong PSV, die desgevraagd bevestigde dat de achttienjarige aanvaller Noni Madueke achterna kan gaan, ziet dat de ontwikkeling naar behoren verloopt. ‘Hij is wel een jongen die, als hij blijft investeren in wat hij nu aan het doen is, aan het einde van het seizoen hopelijk een mooie stap naar het eerste elftal kan maken. Hij heeft hard gewerkt aan meerdere facetten van zijn spel. Zijn doelstelling is om dit op langere termijn vast te houden.’

Van Nistelrooij was onder de indruk van de 5-1 zege op Almere City. ‘Ik zei tegen Adil Ramzi: “Kijk nog even naar dat scorebord, klopt dat echt?” Toch was ik niet helemaal tevreden over de tweede helft. Ik vond dat we de eerste helft echt goed speelden en de tweede helft vergaten we dat een beetje. Het stond al 3-1 en we speelden niet meer het voetbal dat we echt willen spelen. Dat was toch een kanttekening. Want ik weet dat ze het kunnen. Als je 3-1 voorstaat moet je juist hetzelfde blijven doen. Maar ok√©, ik ben toch trots’, aldus Ruud van Nistelrooij over de grote zege op Almere City.

https://twitter.com/ESPNnl/status/1480655175937409031?s=20


Facebook Comments Box