Home Nieuws Van Nistelrooij verloor nooit van Ajax, trainer telt zegeningen met vrijwel fitte...

Van Nistelrooij verloor nooit van Ajax, trainer telt zegeningen met vrijwel fitte selectie

250
0

PSV en Ajax strijden zondag om een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Tegen het einde van het seizoen kan van Nistelrooij plots beschikken over een nagenoeg fitte selectie en dat mag gezien het nabije verleden best bijzonder worden genoemd. ‘Iedereen is fit, behalve Armando Obispo en Mauro Junior. Thuis zijn we altijd sterk en dat willen we laten zien’, aldus de trainer op de persconferentie.

Van Nistelrooij kijkt uit naar de ontmoeting met Johnny Heitinga, die er onbedoeld wellicht veel energie en tijd in steekt om zelfverzekerd over te komen. Het is soms bijna aandoenlijk om te aanschouw, zo graag Heitinga als een zelfverzekerde man wenst over te komen. De trainer van de Amsterdammers heeft bepaald gene elftal wat zelfvertrouwen uit weet te stralen en dus zal PSV moet profiteren zondag.

Van Nistelrooij won de beide wedstrijden tegen Ajax dit seizoen. ‘Het is een schitterende wedstrijd. Heel Nederland kijkt ernaar uit. Heel Eindhoven leeft er naartoe. Maar we gaan het niet groter maken dan het is.’

Als speler kent Van Nistelrooij ook een uitstekend trackrecord tegen Ajax want de trainer won zeven keer tegen Ajax en verloor geen enkele keer. ‘Ik denk niet dat dat van invloed is op zondag. Dat is leuk voor jullie om te laten zien voor de wedstrijd. Dan heb je weer een uur gevuld met de voorbeschouwing. Maar wij zijn bezig met zondag half drie, want we moeten top zijn’, aldus de trainer.


Vorig artikelFranse pers is zeker: PSG wil Xavi Simons terughalen naar Parijs, club en speler in contact
Volgend artikelBergwijn terug in Philips Stadion | Weinig PSV fans geven nog iets om in Eindhoven opgeleide aanvaller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in