Home Nieuws Van Nistelrooij verdedigt John de Jong: ‘We hebben de spitspositie niet over...

Van Nistelrooij verdedigt John de Jong: ‘We hebben de spitspositie niet over het hoofd gezien’

5218
1

Ruud van Nistelrooij kreeg vrijdagmiddag vragen over het invullen van de inmiddels bekritiseerde spitspositie.

Van Nistelrooij zag eerder dit transferwindow Carlos Vinicius vertrekken en zag Luuk de Jong afhaken als eerste spits. De conclusie is dat Yorbe Vertessen vooralsnog de voorkeur gaat krijgen boven Guus Til, die op zijn beurt weer even afgehaakt lijkt te zijn na zijn slechte wedstrijd in Enschede.

Toegegeven, Yorbe Vertessen speelde een zwakke wedstrijd tegen de Noorse ploeg Glimt maar meteen afschrijven is weer een ander uiterste. Toch was het spel van de Belg onder zijn niveau. Het beste voorbeeld daarvan was de mislukte intikker nadat de Noorse keeper de bal losliet na de pegel van afstand van Gakpo.

Zijn intikker was zelfs abdominaal slecht te noemen. Maar PSV moet verder en de vraagtekens hangen nog steeds boven de spitspositie. Maar niet voor John de Jong en Ruud van Nistelrooij. De trainer gaf vrijdagmiddag uitleg over het invullen van de spitspositie. De trainer wist in gesprek met ESPN te benadrukken dat de spitspositie voldoende ingevuld is. ‘We hebben de spitspositie niet over het hoofd gezien’, zei van Nistelrooij over de inmiddels veel besproken positie.


Vorig artikelEen eerste minimale ‘strijd’ van Nistelrooij met de media: ‘RKC is geen pretje’
Volgend artikelWim Kieft is van mening dat PSV er niet staat in grote wedstrijden en wijst naar Carlos Vinícius

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in