Home Nieuws Van Nistelrooij schept duidelijkheid: ‘Er wordt aan gewerkt, heb er geen nieuws...

Van Nistelrooij schept duidelijkheid: ‘Er wordt aan gewerkt, heb er geen nieuws over’

1188
0

De PSV selectie bevindt zich nog altijd in Marbella voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Inmiddels is de eerste oefenwedstrijd achter de rug.

De pijlen zijn veelal gericht op het aanblijven van Cody gakpo maar er speelt natuurlijk meer. Zo is de club ook nog altijd druk doende een nieuwe technisch directeur aan te stellen. Een proces waar de tijd voor wordt genomen, zo klinkt het vanuit de club. Toch gaat het ook nog over andere spelers want ook Luuk de Jong en Xavi Simons waren WK deelnemer namens Oranje. Naast Cody Gakpo is Ruud van Nistelrooij ook erg trots op de WK-prestaties van Xavi Simons en Luuk de Jong.

De twee hadden geen basisplaats in Qatar, maar volgens Van Nistelrooij hadden ze wel hun waarde. Van Nistelrooij vertelt eerst dat hij trots is op Gakpo, maar zegt ook: “Daarna ook met Xavi Simons die zijn debuut maakte als negentienjarige jongen op een WK”, laat hij optekenen door de NOS. “En Luuk de Jong die toch weer een belangrijke rol pakte in de kwartfinale voor de comeback. Dan denk ik dat die jongens het uitstekend hebben ingevuld”, vindt de coach die de rol van Luuk de Jong iets groter lijkt te maken dan diens rol daadwerkelijk geworden is.

PSV is ondertussen nog op zoek naar een nieuwe technisch directeur, na het vertrek van John de Jong. Van Nistelrooij krijgt ook vragen over die zoektocht. “Daar wordt binnen de club aan gewerkt”, zegt de trainer. “Het is een functie die gewoon moet worden ingevuld. Wanneer? Gelukkig ben ik verantwoordelijk voor het spulletje achter mij. Daar heb ik verder geen nieuws over”, aldus Ruud van Nistelrooij, die de vragen over de opvolging van John de Jong ook ziet samenkomen met het interview van Voetbal International en het Eindhovens Dagblad met John de Jong.


Vorig artikelPSV fans verdeeld in twee kampen over eventuele terugkeer Ihattaren, meerderheid is voor
Volgend artikelJohn de Jong niet geheel content met rol Marcel Brands, verbazing over ESPN gesprek Brands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in