Home Nieuws Van Nistelrooij rekent op ‘warm’ welkom van Arsenal fans: De Jong, Madueke...

Van Nistelrooij rekent op ‘warm’ welkom van Arsenal fans: De Jong, Madueke en Mauro kunnen spelen

431
0

PSV treedt vanavond vanaf 19.00u aan tegen Premier League koploper Arsenal in het Emirates Stadium in het noordoosten van Londen.

De laatste keer dat PSV tegen Arsenal speelde was in maart 2007. De huidige krachtmeting is omwille van meerdere redenen niet te vergelijken met die van 15 jaar geleden. Toen was Alex de gevierde man, nu is Ruud van Nistelrooij de coach en bouwende aan nieuwe sterke ploeg die zich op het hoogste podium van Europa zou moeten gaan staande houden.

Het belangrijkste aspect voor PSV is niet verliezen in Londen met de thuiswedstrijd tegen Arsenal voor de boeg. Daarnaast keren er een aantal sterkhouders terug in de selectie, die ook meteen minuten kunnen gaan maken voor PSV. Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Junior zijn weer beschikbaar voor Ruud van Nistelrooij, die daarmee keuzes te over gaat hebben. De verwachting is dat afhankelijk van het verloop van de wedstrijd allen zullen gaan invallen in Londen.

Net als Arsenal coach Arteta kreeg ook Ruud van Nistelrooij de vraag hoe hij de ontvangst in het Emirates Stadium voorziet. De coach is natuurlijk op de hoogte van de berichtgevingen van de Engelse pers over de strijd van weleer tussen van Nistelrooij en Arsenal enerzijds en Martin Keown als speler van Arsenal anderzijds.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here