Home Nieuws Van Nistelrooij prijst Brands en Cocu na trainingskamp met 17 jeugdsplers: ‘PSV...

Van Nistelrooij prijst Brands en Cocu na trainingskamp met 17 jeugdsplers: ‘PSV geen koopclub’

6169
0

De PSV selectie is weer terug in Eindhoven. Ruud van Nistelrooij verbleef met zijn grote selectie een week lang in Duitsland.

De groep was groot te noemen en dat heeft mede van doen met de grote groep jeugdspelers waarover de trainer kon beschikken.
In totaal had van Nistelrooij de beschikking over zeventien spelers uit de eigen opleiding en dat was in zijn tijd als speler bij PSV wel anders, meent de trainer in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Het waren er zeventien en dat is echt een enorm aantal op onze selectie”, zegt Van Nistelrooij. “Natuurlijk wist ik dat al wel, maar je beseft het nog meer als je zo’n foto dan ziet. Toen ik vroeger speelde, was PSV een koopclub.”

Van Nistelrooij wijst naar Marcel Brands en Phillip Cocu. “Dit is iets wat echt veranderd is toen Marcel Brands en Phillip Cocu bij PSV begonnen”, stelt van Nistelrooij vast. De week in Duitsland werd afgesloten met een nederlaag tegen Bielefeld. “We hebben zeker progressie geboekt en het is heerlijk om met deze technische staf te werken, omdat er zoveel kwaliteiten in samenkomen”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelLuuk de Jong genoot volop bij Barcelona maar kon lokroep niet weerstaan: ‘PSV kwam met een topvoorstel’
Volgend artikelVan Nistelrooij hoefde niet lang na te denken over nieuwe aanvoerder: ‘De trainer zei: jij bent mijn eerste captain’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in