Home Nieuws Van Nistelrooij over weinig vleiende uitspraak over PSV: ‘Wat hij wel of...

Van Nistelrooij over weinig vleiende uitspraak over PSV: ‘Wat hij wel of niet gezegd zou hebben, is voor mij klaar’

13458
0

Derrick Luckassen is weer terug bij PSV en daar is niet iedere fan even blij mee. Een oude uitspraak van de verdediger zit veel fans nog behoorlijk dwars.

Op sociale media werden zaterdag rond de eerste oefenwedstrijd vele kritische noten aan het adres van Derrick Luckassen gekraakt. Een groot deel van de fans wil Luckassen niet meer in een PSV shirt zien spelen maar de soep dient nu eenmaal niet zo heet te worden gegeten als deze wordt opgediend. En dus verdient Luckassen weer een nieuwe kans bij PSV, moet ook Ruud van Nistelrooij hebben gedacht.

Want de nieuwe trainer lijkt het te zien zitten in de verdediger. Luckassen werd tijdens het seizoen 2018/2019 al bij Hertha BSC gestald, keerde kortstondig terug en kwam daarna uit voor Anderlecht, Kasimpasa en Fatih Karagümrük. Zaterdag stond hij echter in de basis bij PSV, tijdens de eerste oefenwedstrijd tegen Blau-Weiß Lohne. “Hij maakt op mij een heel goede indruk”, zegt Van Nistelrooij tegen Voetbal International.

Luckassen ligt nog één jaar vast en het valt dus niet uit te sluiten dat de centrale verdediger alsnog een rol van betekenis gaat spelen bij PSV. “Het is prettig om met hem samen te werken en hij krijgt alle kansen om zichzelf te bewijzen. Het is gewoon een open verhaal: ga aan de slag, bewijs het”, aldus Ruud van Nistelrooij.

De befaamde uitspraak na zijn vertrek van PSV naar Anderlecht speelt voor Van Nistelrooij in ieder geval geen rol meer en zo hoort het te zijn in een omgeving van professionele topsport. “Wat hij ooit wel of niet gezegd zou hebben, dat is voor mij klaar. Ik heb het immers nooit uit zijn mond gehoord. Het kan zeker zo zijn dat hij erbij blijft. Derrick doet het tot dusver heel goed en heeft nog een open pagina voor zich liggen”, aldus Ruud van Nistelrooij over Luckassen.


Vorig artikelVan Nistelrooij kijkt tevreden toe: ‘Genot om mee samen te werken, dat is wat je binnen wil halen’
Volgend artikelEmotionele Savinho neemt afscheid van Atlético Mineiro en is op weg naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in