Home Nieuws Van Nistelrooij over reserverol voor Sangaré: ‘Dat is nu ook voor hem...

Van Nistelrooij over reserverol voor Sangaré: ‘Dat is nu ook voor hem het verhaal’

1815
0

Ibrahim Sangaré zal zaterdagavond toch even gek hebben opgekeken bij de wisselmomenten.

De Ivoriaan, eerder al verrast door zijn reservebeurt, mocht wel warmlopen maar viel uiteindelijk niet meer in. Het is een vreemde gewaarwording voor de speler die over enkele maanden toch echt geen PSV’er meer zal zijn. De krachtpatser op het middenvelder zal zo goed als zeker worden verkocht aan een Engelse Premier League club.

Het moet zoals gezegd een vreemde gewaarwording zijn voor een speler die weet dat Liverpool, West Ham United en andere Premier League giganten hem in de gaten houden, om thuis tegen Excelsior reservespeler te zijn. Sangaré straalt zo nu en dan weleens uit dat het hem te simpel af lijkt te gaan en dan ineens loopt hij zich meermaals vast. Zo’n type speler is de Ivoriaan ook inmiddels. In en tegen Spakenburg was het niet best gesteld met het spel van de middenvelder. Wellicht is zijn reserverol een uitvloeisel van die specifieke wedstrijd.

Vooralsnog wordt Sangaré weer snel in de basis verwacht maar als vanzelf zal het niet gaan. Van Nistelrooij zegt in gesprek met weekblad Voetbal International het volgende over de middenvelder:

‘Ik ook naar de tegenstander, tegen wie spelen we? Dat zijn belangrijke dingen. Net als vorm, prestaties en trainingen. Als jongens de kans krijgen en ze doen het goed, dan laat ik ze staan. Als de vorm minder is, kan ik iemand eruit halen, dan moet hij zich terugknokken naar het hoogst haalbare niveau. Dat geldt nu ook voor Sangaré. Iedereen weet dat Ibrahim een heel belangrijke speler is voor ons. Maar meer jongens hebben bij ons in dezelfde situatie gezeten. Die hebben allemaal goed gereageerd. Dat is nu ook voor hem het verhaal”, aldus Ruud van Nistelrooij, die dus een reactie verwacht van zijn middenvelder.


Vorig artikelPSV jaagt op Champions League voetbal | In slaap gevallen collectief of favoriet voor plaats twee?
Volgend artikelGemengde gevoelens Wijnaldum | Middenvelder denkt terug aan fluitconcerten tijdens Feyenoord – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in