Home Nieuws Van Nistelrooij over ‘mooi figuur’ Guus Til: ‘Hij is anders dan anderen...

Van Nistelrooij over ‘mooi figuur’ Guus Til: ‘Hij is anders dan anderen bij PSV’

1802
0

Ruud van Nistelrooij kan al ruim zeven weken geen beroep doen op Luuk de Jong. De spits wordt node gemist maar is op de weg terug.

Mogelijk kan Luuk de Jong tegen Arsenal al minuten maken. Ondertussen lijkt Guus Til toch zijn kans te pakken in de punt van de aanval want na een mindere periode weet Til het net te vinden in de spits. In slechts drie tijd scoorde Til drie keer. Ook Europees laat Til van zich horen. De trainer is maar wat blij met de multifunctionele aanvaller, die zichzelf als een echte nummer tien zit.

Van Nistelrooij prijst zich in ieder geval gelukkig met Til. De gelegenheidsspits maakte zondag tegen FC Utrecht twee klasse goals, nadat hij afgelopen donderdag nog kritiek kreeg op zijn spel in het Europa League-duel met FC Z├╝rich. Ook in die wedstrijd vond hij het net maar viel er wat kritiek te beluisteren. “Hij is een speler die altijd rendement heeft”, zegt Van Nistelrooij over Til. “Donderdag speelde hij wat ongelukkig, maar hij jaagt iedereen af en werkt zich een slag in de rondte voor het team. We weten dat hij doelpunten kan maken.”

Til heeft meer pluspunten, wil van Nistelrooij graag benadrukken. “Ook buiten het veld is hij een ander type dan anderen. Het is een mooi figuur om erbij te hebben, een goede gast. Bijna iedereen komt nu aan bod. Het is knokken en concurreren en dan zie je dat het niveau aan het stijgen is”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelNee is niet altijd nee bij Arnesen | Deen niet benaderd door PSV: ‘PSV heeft mij niet nodig’
Volgend artikelSprintlegende Usain Bolt spreekt zich uit over Ruud van Nistelrooij, Bolt krijgt meteen uitnodiging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in