Home Nieuws Van Nistelrooij onder de indruk van Feyenoord: ‘We kunnen onze borst natmaken,...

Van Nistelrooij onder de indruk van Feyenoord: ‘We kunnen onze borst natmaken, het gaat nu even wat minder’

458
0

Zijn er twijfels bij PSV over de wedstrijd van aanstaande zondag in het eigen Philips Stadion tegen het Feyenoord van Arne Slot?

Ruud van Nistelrooij schoof vrijdagmiddag aan voor de persconferentie in aanloop naar de topper en bleek onder de indruk te zijn van de tegenstander. PSV moet winnen maar er zijn twijfels gezien het spel van de laatste weken. “Ik vond Feyenoord heel goed spelen tegen Sturm Graz, dus we kunnen onze borst nat maken”, begint Van Nistelrooij op de persconferentie.

“Maar dat wisten we eerder ook al, zij zijn in vorm en hebben vertrouwen.” Dat zijn elftal even wat minder voor de dag komt, is een gegeven en dat erkent van Nistelrooij dan ook. “We hebben ook prachtige overwinningen gehad, maar nu gaat het even wat minder. Maar dan ga je gewoon door. We hebben geloof in onze kwaliteiten en zijn erop gebrand om een topwedstrijd neer te zetten. Het leeft echt bij mijn spelers.”

De trainer ziet ook goede zaken terug en benadrukt dat het vertrouwen groot is. “Er zit karakter in dit team, dat hebben we ook laten zien in moeilijke wedstrijden. We weten waar we staan en wat we willen. Het spel is nog wat wisselvallig, maar als we zo doorgaan dan kunnen we een hele goede ontwikkeling laten zien. Dat willen we ook zondag tijdens de wedstrijd kunnen tonen”, aldus de trainer, die nog niet helemaal zeker weet hoe de spitspositie ingevuld zal gaan worden.


Vorig artikelKNVB maakt RKC spelers Kramer en Vaessen monddood met forse boetes na PSV – RKC
Volgend artikelVertrek John de Jong aanstaande, PSV weer op weg naar sportieve vooruitgang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in