Home Nieuws Van Nistelrooij neemt geen woord terug: ‘Ik heb mijn gevoel uitgesproken’

Van Nistelrooij neemt geen woord terug: ‘Ik heb mijn gevoel uitgesproken’

700
0

Ruud van Nistelrooij staat volledig achter zijn kritiek op de clubleiding in de aanloop naar het gewonnen uitduel met NEC.

Er is sprake van onrust binnen de club. Dat is deels het gevolg van de resultaten van de club maar ook deels door uitspraken van Ruud van Nistelrooij. De uitspraken van de trainer laten niets aan duidelijkheid te wensen over. De ‘beleidsmatige keuzes’ worden opgevoerd voor het missen van de landstitel.

“Ik vind dat dit op dit moment het maximale is”, zei Van Nistelrooij, die nadrukkelijk naar het vertrek van ‘beste spelers’ Cody Gakpo en Noni Madueke wees, afgelopen vrijdag. Intern zouden de uitspraken niet helemaal gewaardeerd worden maar van Nistelrooij blijft achter zijn uitspraken staan.

De vraag of hij intern op zijn uitspraken was aangesproken, vind Van Nistelrooij dan ook gek. “Nee, en dat verwacht ik ook niet. Ik vond dat ik een realiteit schetste die we met z’n allen kennen en die ik benoemde. Ik heb mijn gevoel uitgesproken. Omdat ik vond dat het te eenzijdig was hoe we worden beoordeeld. En ik vond dat niet fair naar het team en de staf toe. Dat kwam eruit. Het was niet een gepland iets”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelDe meest succesvolle PSV wedstrijden
Volgend artikelAad de Mos is zeker: ‘Feyenoord en PSV naar Champions League, Conference League voor Ajax’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in