Home Nieuws Van Nistelrooij maalt even niet om de uitvoering: ‘Het enige dat nu...

Van Nistelrooij maalt even niet om de uitvoering: ‘Het enige dat nu telde was winnen’

316
0

Wedstrijden winnend over de streep trekken. Dat was tegen Vitesse het credo. PSV won zaterdagavond voor het eerst in 2023 een officiele wedstrijd.

De vanzelfsprekendheden zijn heden ten dage even niet meer zo vanzelfsprekend. Na twee dure remises blijven de punten in ieder geval in Eindhoven. In gesprek met ESPN gaf Ruud van Nistelrooij aan dat de wedstrijd tegen Vitesse paste in de week die PSV had gehad. “Het enige dat dan telt is winnen”, aldus Van Nistelrooij.

“Op donderdag wordt een speler van het veld gehaald omdat hij verkocht is. Dat moet je als team verwerken. Dan had je nog het resultaat tegen Fortuna, de penalty die je mist en je aanvoerder die van het veld moet met een hoofdblessure. Dan is het in de rust bij elkaar blijven en de wedstrijd over de streep trekken. Dat doe je dan.”

Gevraagd werd aan de trainer hoe het gaat met Luuk de Jong. “Hij is oké. Het is gehecht, dus het is weer netjes dicht. Maar het was zeker niet prettig”, zo gaf hij aan. “Hij kopte de bal weg en gooide zich er voor, dan gaat het open. Er worden nog allemaal testen gedaan om te kijken hoe lang hij er eventueel uit ligt. Wat betreft de wond is alles verzorgd. Ik heb nik begrepen over een hersenschudding, dus hopelijk is hij oké voor dinsdag.”

Ook kreeg de trainer de vraag of hij deze week al versterkingen verwacht voor de buitenposities. “Het liefst natuurlijk wel. Dinsdag is te kort dag, maar hopelijk is er komende week wel al iets mogelijk”, aldus Ruud van Nistelrooij over zijn geplaagde elftal.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here